Programma & resultaatInvestering | Data & locatieCertificering

Wil jij het applicatiebeheer binnen jouw organisatie verbeteren? Wil jij weten hoe je met efficiënt applicatiebeheer en gestroomlijnde beheerprocessen meer waarde kunt toevoegen voor jouw (interne) klanten? En zoek je naar meer synergie tussen IT en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen? Maak kennis met de mogelijkheden van het ASLⓇ Framework tijdens de ASLⓇ Foundation Training. Je leert hoe je bestaande applicaties kunt beheren, onderhouden en vernieuwen met behulp van de Application Services Library (ASLⓇ).

Inhoud training

Tijdens de ASLⓇ Foundation Training leer je in een dag wat ASLⓇ precies is en hoe je hiermee het applicatiebeheer binnen jouw organisatie kunt stroomlijnen. Je maakt kennis met de belangrijkste begrippen, processen en best practices van dit framework. De onderwerpen applicatiebeheer, -onderhoud en -vernieuwing worden op verschillende besturingsniveaus behandeld, zowel richtinggevend, sturend als uitvoerend. Daarmee heb je de mogelijkheid om het applicatiebeheer zowel nu als in de toekomst op een optimale wijze in te richten en daarmee bij te dragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen van jouw organisatie. Na het succesvol afronden van de training ben je klaar voor het officiële ASL® Foundation-examen.

Resultaat

Na het succesvol afsluiten van de ASLⓇ Foundation Training neem je de volgende ervaring mee naar je organisatie:

  • Inzicht in het procesraamwerk ASLⓇ, waarmee je meer grip krijgt op het applicatiebeheer binnen jouw organisatie en weet hoe je het beheer, onderhoud en vernieuwing van applicaties in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.
  • Handvatten om de best practices van ASLⓇ te vertalen naar de praktijk van jouw eigen organisatie.
  • Applicatiebeheer zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk kunnen uitvoeren.

In-company

Wij geven deze training alleen in-company. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Certificering

Na het succesvol afronden van de training ben je klaar voor het officiële ASL Foundation examen bij Exin.