Programma & resultaat | Investering | Data & locatie | Certificering

In twee dagen leren wij je welke voordelen Blockchain heeft voor je bedrijf en hoe je zelf een blockchain kunt bouwen. De training Blockchain Advanced is iets voor jou als je benieuwd bent wat de Blockchain precies is en welke technologie hiervoor gebruikt wordt. Tijdens de training leer je alles over deze nieuwe technologie en de bijbehorende cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum. Daarnaast ga je zelf aan de slag en leer je een blockchain programmeren in de cloud. Schrijf je nu in voor de training Blockchain Advanced. Iedereen is welkom, ook als je geen technische achtergrond of kennis van de Blockchain hebt.

Inhoud training

We beginnen de eerste trainingsdag met een introductie over de Blockchain. Vervolgens laten we zien hoe encryptie en mining werkt aan de hand van de Bitcoin. Aan het einde van de eerste dag weet jij precies welke cryptocurrency belangrijk zijn en is het voor jou geen geheim meer wat smart contracts toevoegen aan bijvoorbeeld Ethereum.

Op dag twee laten we zien hoe je de Blockchain kunt toepassen in je eigen branche, bijvoorbeeld onderwijs, zorg of overheid. Uiteraard gaan we ook vooral aan de slag. Samen met andere cursisten bouw je een blockchain in de cloud. Deze praktijkkennis neem je mee naar je eigen organisatie waardoor je prima in staat bent om de Blockchain in je eigen organisatie toe te passen.

Resultaat

Op het moment dat je de Blockchain Advanced Training succesvol hebt afgerond, neem je de volgende zaken mee naar je organisatie:

  • Je kent de techniek achter de Blockchain en hoe je de Blockchain kunt toevoegen in je organisatie.
  • Je weet welke cryptovaluta er zijn en welke waarde deze hebben voor jouw organisatie.
  • Je kunt in de cloud een blockchain bouwen.

Investering

Wij vragen voor de “Blockchain Advanced Training” een investering van € 895,- (excl. BTW). Dit is inclusief koffie, thee, water en een uitgebreide lunch tijdens de training.

Data & Locatie

Je kunt de Blockchain Advanced Training op de volgende dagen (locatie: Meeting Plaza, Utrecht) volgen:

  • donderdag 14 en vrijdag 15 juni 2018

Certificering

Je ontvangt het Blockchain Advanced certificaat van deelname na het succesvol afronden van de training.