Programma & resultaatInvestering | Data & locatieCertificering

Hoe kun je jouw IT-organisatie sneller en efficiënter laten functioneren? Hoe verminder je de doorlooptijden bij het verhelpen van problemen? En hoe verhoog je daarmee de tevredenheid van jouw (interne) klanten? Door de principes van Lean toe te passen binnen jouw IT-omgeving. Hoe je dat op een effectieve manier doet en wat dat organisatorisch vraagt van jou en je afdeling leer je tijdens de Lean IT Foundation Training.

Inhoud training

Tijdens de Lean IT Foundation Training leer je in een dag wat Lean IT precies is en hoe je de principes van Lean kunt toepassen in een IT-omgeving. Lean is volledig gericht op het creëren van waarde voor de klant. Door processen op een klantgerichte wijze vorm te geven, merk je al snel wat van die processen overbodig is en dus geschrapt kan worden. Daarmee worden processen korter en sneller. Met een hogere klanttevredenheid tot gevolg. Hoe je deze voordelen kunt realiseren binnen een IT-omgeving leer je tijdens de Lean IT Foundation Training. We gaan dieper in op de belangrijkste uitgangspunten van Lean IT en staan stil bij de organisatorische eisen die een implementatie hiervan met zich meebrengt. Na het succesvol afronden van de training ben je klaar voor het officiële Lean IT Foundation-examen.

Resultaat

Na het succesvol afsluiten van de Lean IT Foundation Training neem je de volgende ervaring mee naar je organisatie:

  • Het kunnen toepassen van de principes van Lean IT om gestructureerd de processen binnen jouw IT-organisatie te verbeteren.
  • Met een andere blik kijken naar de IT-processen binnen jouw organisatie en handvatten meekrijgen om inefficiënties binnen die processen tegen te gaan.
  • Hoe gestructureerde en gestroomlijnde IT-processen de klanttevredenheid van jouw (interne) klanten vergroot en de toegevoegde waarde van jouw afdeling binnen de organisatie toeneemt.

In-company

Wij geven deze training alleen in-company. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Certificering

Je ontvangt na afronding van deze training het officiële Lean IT certificaat van deelname