Net even anders…

In de basis zijn wij een IT-opleidingsinstituut, maar als je nu denkt aan een saaie ietwat nerdy omgeving heb je het mis. Wij bieden onze IT-opleidingen namelijk net even anders aan. Wij zijn jong, creatief en stellen de praktijk altijd centraal.

Lekker praktisch

Dat klinkt leuk, maar wat betekent dit nu precies voor jou als je bij ons een opleiding komt volgen? Allereerst dat wij als geen ander begrijpen dat jij een opleiding volgt voor je werk. Voor de praktijk dus. Je weet dus ook zeker dat je na het afronden van een van onze opleidingen het geleerde meteen kunt toepassen in je werk. Dit betekent overigens niet dat wij de theorie helemaal overslaan. De theorie heb je nu eenmaal nodig als basis. Maar theorie zonder praktijk is bij ons echt ondenkbaar.

Inspirerende trainers

Daarnaast moet een training volgen ook gewoon heel leuk zijn. Nieuwe informatie tot je nemen wordt namelijk een stuk eenvoudiger als het op een plezierige manier gebracht wordt. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om de lesstof in te verpakken. En werken we alleen met inspirerende trainers, die dicht bij de praktijk staan. Want als je even één of meerdere dagen niet met je ‘standaardwerk’ bezig bent, dan wil je geen saaie man of vrouw voor de klas die de tekst uit de boeken voor je oplepelt. Dat doen wij dus ook niet. Ook niet als wij bij jouw bedrijf een in-company training geven of wanneer je een e-learning volgt. Natuurlijk nemen wij onze rol als opleider serieus, maar dat betekent natuurlijk niet dat het er in de trainingen alleen maar serieus aan toe hoeft te gaan.

 

Meer weten? Wij beantwoorden je vragen met alle plezier!