Programma & voor wieInvestering | Data & locatie

Wil je snel en efficiënt een duidelijk overzicht krijgen van hoe een proces binnen jouw organisatie écht loopt? Wil je snel knelpunten in processen ontdekken en zo verbetermogelijkheden opsporen en implementeren? Dat kan met een afgeronde Process Mining Foundation training. In deze 1-daagse training leer je de voordelen van Process Mining en ben je daarna in staat om het succesvol binnen jouw organisatie in te zetten.

Inhoud training

Process Mining is een softwareprogramma dat processen binnen je organisatie kan analyseren aan de hand van al aanwezige data. Het visualiseert welke processen niet behoorlijk functioneren en waar eventueel verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Tijdens de training leer je welke condities nodig zijn voor Process Mining en hoe de methode in Lean Six Sigma verbeterprojecten in te zetten is. Het is voor Process Mining van groot belang dat de data die geanalyseerd gaat worden wel correct is. In deze training leer je daarom aan welke eisen je data dient te voldoen en welke controles je uit kunt voeren voordat je met de data aan de slag gaat. Vervolgens kijken we naar de analyse van de data met behulp van Process Mining software. De geleerde theorie wordt tijdens de training ook geoefend, zodat je na afloop gelijk zelf in staat bent om Process Mining in te zetten en zo je proces te optimaliseren.

Resultaten

Na het volgen van de Process Mining Foundation training heb je kennis over:

  • Hoe je Process Mining binnen Lean Six Sigma kunt inzetten.
  • Hoe je je data moet controleren.
  • Hoe je de data moet analyseren aan de hand van Process Mining software.
  • Hoe je knelpunten kunt ontdekken en kunt zien waar verbeterkansen zitten.
Voor wie

De Process Mining Foundation training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met het verbeteren van processen, ook binnen jouw IT-omgeving. Basiskennis van Lean en/of Six Sigma is nuttig, maar geen vereiste.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 495 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle trainingsmaterialen, bewijs van deelname en een heerlijke lunch.

Bij 4 of meer collega’s kun je ons vragen naar de mogelijkheden om een in-company training te verzorgen.

Data & locatie

De eerstvolgende Foundation trainingen zijn gepland op:

  • Vrijdag 14 september 2018 van 9.30 tot 16.00 in MeetingPlaza, Utrecht
  • Donderdag 20 december 2018 van 9.30 tot 16.00 in MeetingPlaza, Utrecht
  • Woensdag 6 maart 2019 van 9.30 tot 16.00 in MeetingPlaza, Utrecht