Programma & resultaatInvestering | Data & locatieCertificering

Wil jij weten hoe jij een Scrum-team optimaal kunnen aansturen? Wil je je kennis van Scrum vergroten en de vaardigheden die je nodig hebt om een scrum-team te leiden perfectioneren? En wil je de verwachtingen van klanten en gebruikers beter kunnen managen? Dan is de Training tot Scrum Master jouw antwoord. Je leert de theorie en praktijk met elkaar verbinden, zodat jij jouw Scrum-team tot betere prestaties kunt brengen.

Inhoud training

Tijdens de training tot Scrum Master krijg je allereerst meer informatie over de Scrum-aanpak. Je krijgt inzicht in hoe Scrum jou in staat stelt op een effectieve en efficiënte manier software te ontwikkelen en deze sneller op te leveren. Daarbij is er, voor jou als aankomend Scrum Master, extra aandacht voor zaken als teamvorming en motivatie. Je leert welke vaardigheden van belang zijn om een Scrum-team op effectieve wijze aan te sturen en hoe je omgaat met uitdagingen waar Scrum-teams vaak mee geconfronteerd worden. Naast de interne kant, is het ook belangrijk om de klantzijde niet over het hoofd te zien. Hoe voorkom je valse verwachtingen? En hoe maak je goede en realistische urenschattingen? Je leert het allemaal tijdens de twee-daagse Training Scrum Master. Na het succesvol afronden van de training kent Scrum geen geheimen meer voor je en ben je klaar voor het Scrum Master-examen.

Resultaat

Na het succesvol afsluiten van de Scrum Master Training neem je de volgende ervaring mee naar je organisatie:

  • Inzicht in alle aspecten van Scrum en hoe deze bijdragen aan agile softwareontwikkeling.
  • Vaardigheden die je nodig hebt om een Scrum-team optimaal te kunnen aansturen.
  • Succesvol kunnen omgaan met de uitdagingen waar Scrum-teams vaak mee geconfronteerd worden en de verwachtingen van de klant goed managen.

In-company

Wij geven deze training alleen in-company. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Certificering

Na het succesvol afronden van de training ben je klaar voor het officiële Scrum.org PSM1 examen.